Videotuotanto

Videotuotantoon kuuluu mainos, tapahtuma ja yritysvideot. Meiltä saat tarvittaessa koko paketin käsikirjoituksesta toteutukseen. Tiimimme on luova ja kekseliäs porukka, joka loihtii aina pienemmätkin ideat näyttämään suurelta ja näyttävältä valkokankaalla.  Tutustu meidän projekteihin, kysy ihmeessä lisää, anna meidän suunnitella ja luodaan yhdessä.

Ilmakuvaus

Aloitimme ilmakuvauksen ensimmäisten kuvauskoptereiden saavuttua markkinoille. Olemme kuvanneet tapahtumia, festareita, mainosvideoita, rakennusprojekteja ja vaikka mitä. Kalustostamme löytyy kuvauskoptereita niin isoja kuin pienempiäkin. Toteutamme myös raakamateriaalin kuvausta asiakkaillemme.

Henkilö ja tuotekuvaus

Valokuvaus puolella teemme projekteja intohimolla ja luovuudella, siihen kuuluu niin henkilö, tuote, tapahtuma kuin mainoskuvausta. Valokuvaajamme on hauskoja, nuorekkaita, joilta ei ideat lopu kuvausten aikana.

Somekonsultointi ja ylläpito

Viime vuosien aikana olemme kohdanneet saman asian useasti. Toteutamme asiakkaillemme näyttävää kuva/video materiaalia tulevaan kauteen, mutta heillä ei ole joko resursseja, osaamista tai välttämättä aikaa tämän materiaalin täydelliseen hyödyntämiseen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Tässä me olemme päässet mukaan asiakkaan arkeen ja olemme luoneet heille henkilökohtaisen somepaketin, jonka avulla he pääsevät alkuun ja pystyvät keskittyä myös muihin arkipäivän haasteisiin.

264

Videotuotannot

527

Lennetyt dronetunnit

47

Asiakkaat

2543

Juodut kahvimukit

Ota yhteyttä

Ja Luodaan
Yhdessä

Ota yhteyttä

Ja Luoodaan
Yhdessä

Seuraa meitä Instagramissa

This error message is only visible to WordPress admins

Error: Access Token for skyjphoto is not valid or has expired. Feed will not update.

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.