Koettavaa ja nähtävää turnausviikonlopun aikana

Helsinki Junior Challenge tuo keväiseen Helsinkiin joukkueita ympäri Eurooppaa. Turnausviikonloppujen aikana joukkueilla onkin oiva mahdollisuus tutustua pääkaupunkiseudun erilaisiin nähtävyyksiin pelien lomassa. Olemme listanneet alle muutamia näkemisen arvoisia kohteita. Tervetuloa tutustumaan Helsinkiin!

Lisätietoa löytyy osoitteesta: http://www.visithelsinki.fi/fi

Pohjoinen

Tiedekeskus Heureka
Kuninkaalantie 5, 01300 Vantaa

Heurekan tiedekeskus sijaitsee Vantaan Tikkurilassa. Heurekassa on mahdollista tutustua tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen.
http://www.heureka.fi/fi

Kauppakeskus Jumbo
Vantaanportinkatu 3, 01510 Vantaa

Yksi Suomen suurimmista kauppakeskuksista tarjoaa paljon ostosmahdollisuuksia ja useita viihtyisiä ravintoloita. Jumbon yhteydessä sijaitsee myös Flamingo Spa missä on mahdollista käydä uimassa ja rentoutumassa.
https://www.jumbo.fi/fi/

Superpark Vantaa
Valimotie 13, 01510 Vantaa

Superpark Vantaa tarjoaa koko perheelle liikunnallisia elämyksiä. Sisäaktiviteettipuistosta löytyy niin freestyle halli, game arena kuin seikkailualuekin.
http://www.superpark.fi/

Itä

Myllypuron keilahalli
Alakiventie 2, 00920 Helsinki

Myllypuron keilahalli tarjoaa turnausasiakkaille mahdollisuuden keilaukseen otteluiden välissä. Keilahallin 12 rataa, toimiva kokonaisuus, laajat oheistilat sekä ystävällinen henkilökunta mahdollistavat keilailuelämykset turnausasiakkaalle.
www.arenacenter.fi/urheilu-ja-liikunta/keilailu/

Kauppakeskus Itis
Itäkatu 1-7, 00930 Helsinki

Itis on itä-Helsingin suurin ostosparatiisi. Vuosittain 17 miljoonaa asiakasta käy viihtymässä ja ostoksilla tässä vasta uusitussa kauppakeskuksessa.
http://itis.fi/fi

Korkeasaari
Mustikkamaanpolku 12, 00570 Helsinki

Korkeasaari on saari Helsingin edustajalla. Saarella sijaitsee myös eläintarha josta löytyy yli sata erilaista eläinlajia. Tämä yksi Suomen suosituimmista nähtävyyksistä tarjoaa nähtävää kaiken ikäisille vierailijoille!
http://www.korkeasaari.fi/

Keskusta

Linnanmäki
Tivolikuja 1, 00510 Helsinki

Linnanmäen huvipuisto on tuttu paikka monelle. Lintsiltä löytyy yli 40 kymmentä erilaista huvipuistolaitetta, pelihalleja, ravintoloita sekä merimaailma Sea life.
http://linnanmaki.fi/

Luonnontieteellinen museo
Pohjoinen Rautatiekatu 13, 00014 Helsinki

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva luonnontieteellinen museo pitää sisällään huimia asioita. Museossa on mahdollista havaita historian siipien havinaa erilaisissa näyttelyissä sekä tutustua eläinlajeihin joihin ei Suomen luonnossa törmää.
https://www.luomus.fi/fi/luonnontieteellinen-museo

Maailmanpyörä
Katajanokanlaituri 2, 00160 Helsinki

Muutama vuosi sitten avattu Finnais SkyWheel on yksi Helsingin uusimmista vetonauloista. Ympärivuoden auki oleva maailmanpyörä vie ihmiset aina 40 metrin korkeuteen ihastelemaan maisemia.
http://finnair-skywheel.com/fi/

Leikkiluola
Miina Sillanpään katu 2, 00530 Helsinki

Leikkiluola tarjoaa erilaisia liikunnallisia, aktivoivia ja kehittäviä elämyksiä kaikille lapsille Arena Center Hakaniemessä normaalisti koko turnauksen ajan.
www.leikkiluola.fi

Länsi

Tapiolan uimahalli
Kirkkopolku 3, 02070 Espoo

Tapiolan uimahallissa on mahdollista harrastaa vesileikkejä ja saunomista. Uimahallista löytyy erilaisia altaita aina porealtaista ulkoaltaisiin.
http://www.espoo.fi/fiFI/Kulttuuri_ja_liikunta/Liikunta/Liikunta_ja_ulkoilupaikat/Uimahallit/Tapiola

Kauppakeskus Sello
Leppävaarankatu 3-9, 02600 Espoo

Sellon kauppakeskus Leppävaarassa on monipuolinen ostospaikka Espoon puolella. Kauppakeskus sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja tarjoaa kävijöille monipuolisesti ravintoloita ja kauppoja.
http://www.sello.fi/