MAJOITUS

Tarjoamme majoitusta SOK-, Radisson Blu ja Scandic -hotelleissa. Majoitus järjestetään hotelleissa ensisijaisesti kolmen hengen huoneissa, Yhden ja kahden hengen huoneista maksetaan lisämaksu.

Lisämaksut:

1hh: XX € / yö / huone
2hh: XX € / yö / huone.

Katso lisätietoja hinnoista

Majoituspaketit varataan ilmoittautumisen yhteydessä. Valitse yhden tai kahden yön majoitus ja muista merkitä mitä kulkuneuvoja käytätte. Majoitukset jaetaan ehtimisjärjestyksessä.

Hotellit

Radisson Blu Espoo


Radisson Blu Hotel Espoo – jossa teknologia ja bisnes kohtaavat luonnon ja loistavat liikuntamahdollisuudet. Suosittu liikematkustus- ja vapaa-ajanhotelli tarjoaa inspiroivan ympäristön ja monipuolisia palveluita virkistäytymiseen vapaa-ajalla sekä ennen työpäivän alkua että työpäivän jälkeen. Hotelli sijaitsee meren rannalla kävelymatkan päässä Suomen suurimpien high-tech -alan yhtiöiden keskittymästä ja Aalto-yliopistolta. Helsingin keskustaan on vain 15 minuutin matka ja lentokentälle pääset puolessa tunnissa.Huoneiden kauniit puulattiat ja maisematapetit Espoon saaristosta tuovat ympäröivän luonnon sisään hotellihuoneisiin. Ylimmän kerroksen saunaosastolta löydät kolme saunaa, uima-altaan ja terassin upealla merinäköalalla. Hotellin oma Log Out Club tarjoaa asiakkaille sekä lähialueen yritysten työntekijöille aamusta iltaan erilaisia virkistys- ja urheiluaktiviteetteja. Vuokraa polkupyörä ja lähde tutkimusretkelle, kokeile sauvakävelyä ja tutustu lähiympäristön luontoon tai arkkitehtuuriklassikoihin. Hotelli sopii mainiosti myös perheille ja lomailijoille – lemmikkejä unohtamatta! Tavoitteenamme on sataprosenttinen asiakastyytyväisyys!

Radisson Blu Espoo
Otaranta 2
02150 Espoo
Radisson Blu Espoo

Radisson Blu Royal


Radisson Blu Royal Hotel Helsinki on elämää sykkivä tapahtumatalo. Hotelli sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa, kaikkien palveluiden keskellä ja erinomaisten yhteyksien ulottuvilla. Helsingin linja-autoasema ja metroasema ovat kadun toisella puolella ja rautatieasemallekin on matkaa vain noin 500 metriä.Asiakassaunamme ovat vapaasti hotellivieraiden käytettävissä aamuin illoin.
Radisson Blu Royal
Runeberginkatu 2
00100 Helsinki
Radisson Blu Royal


Radisson Blu Seaside


Rouhea stadilainen Radisson Blu Seaside Hotel on uudenlainen hotellielämys Ruoholahdenrannassa, Hietalahden pienvenesataman ja Länsisataman matkustajaterminaalin vierellä. Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Naapurustostamme löytyvät kaikki modernin kaupunkikulttuurin osaset; design-korttelit, uudenlainen kaupunkirakentaminen, bisneskeskittymät, kulttuuri, Hietalahden maineikas Kauppahalli ja kirpputoritunnelmat.

Radisson Blu Seaside
Ruoholahdenranta, 3
00180 Helsinki
Radisson Blu Seaside

Sokos Hotel Vantaa


Original Sokos Hotel Vantaan maine on kiirinyt valtakunnan joka kolkkaan. Vantaa on hyvän tuulen hotelli, joka kätkee sisäänsä monia ikimuistoisia tarinoita. Vantaa on monipuolinen juhla- ja kokoushotelli, joka houkuttelee vieraita paikalle magneetin lailla. Hotellista huokuu ainutlaatuinen tunnelma, joka tarttuu ja saa palaamaan uudestaan.
Sokos Hotel Vantaa
Hertaksentie 2
01300, Vantaa
Sokos Hotel Vantaa

Sokos Hotel Flamingo


Break Sokos Hotel Flamingo sijaitsee lentokentän läheisyydessä keskellä Flamingon monipuolista viihde- ja elämyskeidasta. Hotellissa sykkii kansainvälinen tunnelma ja Flamingon kylpylä, ravintolamaailma, kauppakeskus, minigolf ja elokuvateatteri luovat puitteet, josta ei tekeminen hevillä lopu.

Sokos Hotel Flamingo
Tasetie 8
01510, Vantaa
Sokos Hotel Flamingo


Scandic Espoo


Hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva viihtyisä hotelli Espoossa, jossa on paikallisten suosima rento ravintola, modernit kokoustilat, saunaosasto uima-altaineen sekä runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Scandic Espoo
Nihtisillantie 1
02630 Espoo
Scandic Espoo

Original Sokos Hotel Tapiola Garden


Original Sokos Hotel Tapiola Garden on espoolainen kohtaamispaikka kehittyvän Tapiolan keskellä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Palvelu on ystävällistä ja asuminen kodikasta. Lähes kaikissa huoneissamme on myös parveke. Hotelli toimii paitsi viihtyisänä yöpymispaikkana myös tapiolalaisten omana olohuoneena, työpisteenä ja juhlapaikkana. Vieressämme olevalla Tapiolan keskusaltaalla suppaillaan kesäisin ja luistellaan talvisin. Altaan elämää suihkulähteineen voi seurailla Grill it! -ravintolastamme käsin. Ravintolan monipuolinen lista yhdistelee perinteiset grillaustaidot sekä erinomaiset raakaaineet. Grill it!:in ydin on puuhiiligrilli, jolla ruokaan saadaan erinomainen maku. Tapiola Gardeniin on helppo tulla monelta suunnalta, omalla autolla ja nyt myös metrolla.

Original Sokos Hotel Tapiola Garden
Tapionaukio 3
02100 Espoo
Original Sokos Hotel Tapiola Garden