MAJOITUS

MAJOITUKSET OVAT TÄLLÄ HETKELLÄ VARATTU LÄHES LOPPUUN. MIKÄLI JOUKKUEELLAANNE ON TARVE MAJOITUKSELLE, OLETTEHAN YHTEYDESSÄ MEIHIN SÄHKÖPOSTITSE ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ.

Tarjoamme majoitusta laadukkaissa Sokos Hotel Presidentissä ja Flamingossa sekä Radisson Blu Seasidessa. Majoitus järjestetään hotelleissa ensisijaisesti kolmen ja neljän hengen huoneissa, Yhden ja kahden hengen huoneista veloitetaan aina lisämaksu.

Lisämaksut:

1hh: 50 € / yö / huone
2hh: 20€ / yö / huone.

Katso lisätietoja majoituspassien hinnoista täältä

Majoituspaketit varataan ilmoittautumisen yhteydessä. Valitse yhden tai kahden yön majoitus ja muista merkitä mitä kulkuneuvoja käytätte. Majoitukset jaetaan ehtimisjärjestyksessä, huoneita on rajattu määrä.

Hotellit

Sokos Hotel Presidentti

Upeasti uudistettu Original Sokos Hotel Presidentti esittelee suomalaisia ilmiöitä innovatiivisella tavalla. Ivana Helsingin suunnittelijan Paola Suhosen luomissa hotellihuoneissa voit kokea suomalaisen sisun, juhannuksen, satumetsän, hiljaisuuden ja talvimyrskyn tunnelmia keskellä Helsinkiä. Hotelli sijaitsee Kampin kauppakeskuksen vierellä, Eduskuntatalon tuntumassa.

Sokos Hotel Presidentti
Eteläinen Rautatiekatu 4
00100, Helsinki
Sokos Hotel Presidentti

Sokos Hotel Flamingo


Break Sokos Hotel Flamingo sijaitsee lentokentän läheisyydessä keskellä Flamingon monipuolista viihde- ja elämyskeidasta. Hotellissa sykkii kansainvälinen tunnelma ja Flamingon kylpylä, ravintolamaailma, kauppakeskus, minigolf ja elokuvateatteri luovat puitteet, josta ei tekeminen hevillä lopu.

Sokos Hotel Flamingo
Tasetie 8
01510, Vantaa
Sokos Hotel Flamingo

Radisson Blu Seaside


Rouhea stadilainen Radisson Blu Seaside Hotel on uudenlainen hotellielämys Ruoholahdenrannassa, Hietalahden pienvenesataman ja Länsisataman matkustajaterminaalin vierellä. Urbaani satamamiljöö, Jätkäsaari ja Punavuoren citykulttuuri – täällä on moderni helsinkiläinen elämänmeno parhaimmillaan ja aidoimmillaan. Naapurustostamme löytyvät kaikki modernin kaupunkikulttuurin osaset; design-korttelit, uudenlainen kaupunkirakentaminen, bisneskeskittymät, kulttuuri, Hietalahden maineikas Kauppahalli ja kirpputoritunnelmat.

Radisson Blu Seaside
Ruoholahdenranta 3
00180, Helsinki
Radisson Blu Seaside